Studierejse til Yakutsk
Sibirien


5. juli til 13. juli 2014

 Besøg Permafrostens kongerige

Program for Studierejse til Yakutsk den 5/7 til 13/7 2014

International Teacher Association vil gerne invitere på studierejse til Yakutsk i Sibirien. Vi skal besøge skoler og andre uddannelsesinstitutioner, og der bliver mulighed for at snakke undervisningserfaringer med vore russiske kolleger og andre internationale deltagere. Der bliver også mulighed for at lære Sibiriens storslåede natur og historie at kende.

Det er Galya Zhondorova, som er dekan ved North Easters Federal Univesity i Yakutsk, som har arrangeret turen. Zhondorova@mail.ru

Vejret: I juli måned er der 20 grader om dagen og i løbet af måneden er der 6 nedbørsdage. Det er selvfølgelig ikke de 6 dage, som bliver vore rejsedage.

5. Juli: Ankomst Yakutsk

6. juli: Tour til North-Earstern Federal University (Besøg, skolebygninger, Arctic Research Center, campuscultural center). Frokost. Rundbordssamtale med studenter og lærere fra North- Eastern Federal University. Middag. Udflugt ”Evening Yakutsk”.

7. Juli: Rundbordssamtaler. Frokost. Besøg i det etnografiske kompleks ”Kingdom of Permafrost”. Middag. Pressekonference.

8. juli: Udflugt til Bulus (Unik naturmonument med ”Neta glacier” til kl. 22.00 (separat program)

9. juli: Besøg på Baikal Universitetet – økonomi og jura. Rundvisning og møde med lærerne. Frokost.. Middag. Se filmen ”The mystery of Yakutia”.

10. juli: Besøge et historisk museum i Yakutsk. Frokost. Besøg på Museum of Mammoth. Middag. Udflugt til The State Depository of Precious Metals Republic of Sakha. Fri tid.

11. juli: Besøg I den internationale sommerskole for udenlandske studenter og ledere “Summer in Siberia”. Frokost. Sejltur på Lena floden (indtil kl 22.00)

12. juli: Kl 8.30 – 22.00 Besøg på Etnographic Complex, Ysyyah. Besøg på en folkeskole

13. juli: Hjemrejse

Ændringer i programmet kan forekomme

Pris: 450 Euro (overnatning, kost, udflugter)  + 300 kr. til gaver + flybillet
Indkvartering i dobbeltværelser m bad og toilet

Tilmelding senest den 15. april til Jytte.Svendsen1@skolekom.dk
Ved tilmelding får du en formel invitation, som skal bruges i forbindelse med ansøgning om visum.