Rejse til Nepal. Støt de lokale skoler. rejse til Nepal. Støt de lokale skoler. Rejse til Nepal. Støt de lokale skoler. Rejse til Nepal. Støt de lokale skoler.Rejse til Nepal. Støt de lokale skoler. rejse til Nepal. Støt de lokale skoler. Rejse til Nepal. Støt de lokale skoler. Rejse til Nepal. Støt de lokale skoler.
Har du lyst til at være hjælpelærer i Nepal. Bliv frivillig i Nepal. Har du lyst til at være hjælpelærer i Nepal. Bliv frivillig i Nepal.Har du lyst til at være hjælpelærer i Nepal. Bliv frivillig i Nepal. Har du lyst til at være hjælpelærer i Nepal. Bliv frivillig i Nepal.


Kontakt:
Jytte.Svendsen1@skolekom.dk

Tlf. 2613 6892

Teach and Trek in Nepal

Tilrettelæggelse

Vi samarbejder med ITA Nepal, hvor Jimmy Lama er kontaktperson. Han har udviklet et program, som han kalder

Helambu Education Livelihood Project
Teach and Trek Program, Fundraising Treks.
Læs mere på Helps hjemmeside


Overskuddet for disse ture går til at støtte skolerne i Helambu. Hvis du vælger at rejse med Teach and Trek programmet, så er du med til at støtte skoleudviklingen i Helambu, området nord for Kathmandu.

Vi har igennem en årrække arrangeret ture i samarbejde med Jimmy. Han gør et stort og grundigt stykke forberedelsesarbejde, og han hans hjælpere tager sig rigtig godt af os, under vort ophold i Nepal.

Jimmy stammer fra landsbyen Nakote, og kommer du til denne landsby som hjælpelærer, kommer du til at bo hos Jimmys mor.

Jimmy og Teach and Trek benytter dygtige og erfarne trekkingguides, så man kan være helt tryg ved at lægge sin Nepal rejse i hænderne på disse folk.

Læs mere i Jimmy Lamas Teach and Trek Program. Klik her
Du kan læse det hele lidt mere udførligt her Klik her

Hjælpelærer på en landsbyskole?

Vi tilrettelægger et program for dig, så du både får set lidt af alt det Nepal har at byde på, og du får mulighed for at være hjælpelærer på en landsbyskole.

Du skal bo i landsbyen hos en familie, som sørger for den daglige kost. Du får dit eget værelse hos familien.

Du skal så møde i skolen hver morgen og hjælpe med undervisningen af klasserne. Undervisningen foregår på engelsk. Når du har mod på det får du mulighed for at undervise klasserne på egen hånd. Det er en god ide, at overveje nogle undervisningsmaterialer og undervisningsmetoder inden du tager hjemmefra. Vi vil meget gerne hjælpe dig i idefasen.

Læs her hvad tidligere volontører har oplevet.

Et program for et 45 dages ophold kunne se sådan ud:

Dag 1 - 4 Vi bliver modtaget i lufthavnen af Jimmy Lama, som er vores kontaktperson i Nepal. Han tilrettelægger vore ture samvittighedsfuldt og med stor omhu.

Sightseeing i Kathmandu og omegn. Vi skal se Paspupatinath, Swoyambunath, Bhaktapur og Thamel. Vi overnatter på et dejligt hotel, som ligger i tilknytning til et munkekloster.
 

Dag 5 - 12 Trekkingtur gennem Helambu til Nakote Skole eller Tartong Skole, hvor du skal være hjælpelærer i 4 uger. Vi passerer på vejen mange flotte landskaber og får med jævne mellemrum et kig ind til de snedækkede Himalayabjerge. Undervejs overnatter vi i tehuse.
 
Dag 13 - 25 Du bor hos familien og går på arbejde på skolen. Måske kan du også hjælpe med andre ting end undervisning. Vort sidste hold hjalp med at male skolen.
 
Dag 26 - 30 Kortere trekkingtur med de øvrige frivillige i området. Du får mulighed for at besøge andre skoler, og se hvordan de fungerer.
 
Dag 31 - 43 Tilbage i landsbyen.
 
Dag 44 - Tilbage til Kathmandu. Evt. hjemrejse, hvis ikke du har skal rafte, besøge Cithwan Nationalpark og ride på elefanter, besøge Phokera og trekke lidt mere eller evt. The last Resort, hvor der er mulighed for bungee jump og andre drabeligheder.
 
Pris for 45 dage ca. 6000 kr. (pris 2011)
Hertil kommer flybillet og ekstraudgifter, hvis du ønsker at rejse videre efter 45 dage.

Læs også: Hjælpelærer/volontør, hvad er det?
Læs også: Hvad koster det at være hjælpelærer?

Trekkingtur i Nepal

Har du lyst til at rejse til Nepal som turist, kan du også være med til at støtte skoleudvikling i Helambu.

Hvis du køber din trekkingtur og andre oplevelser gennem Teach and Trek er du også med til at støtte skolerne. Du kan også få lov til at besøge skoler uden at være forpligtet til at undervise.

Tidligere volontører har deltaget i disse trekkingture:

8 dage Helambu Trek  
10 dage Helambu Village Trek  
13 dage Annapurna rundt  
11 dage Everest Base Camp  
Læs mere om trekkingturene her

Riverrafting
Der er også mulighed for rafting. Se billede her
I sejler af sted i en gummibåd ned af den brusende flod. I er selvfølgelig iført redningsvest og styrhjelm.

Chitwan Nationalpark
Besøg i Chitwan Nationalpark. Her er der mulighed for safari på elefantryg. Kanosejlads på udkig efter krokodiller. Læs mere her

Priseksempel Annapurna 17 dage ca. 4500 kr.(pris 2011) incl. bærere og guide, rafting, mad, overnatning og transport til og fra KathmanduPriseksempel på rundrejse 30 dage ca. 8000 kr. (pris 2011) incl. Annapurna rundt 11 dage, bærere, guide, rafting, ophold i landsby 7 dage, turist i Kathmandu, mad, overnatning og transport i Nepal samt god vejledning under hele turen.


Læs også: Nepallinks